Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13

Picor al cap? Polls!!

Una situació que posa en alerta tota la família és veure que els nens es graten el cap insistentment. La picor al cap és un símptoma d'una possible infestació de polls i, per desgràcia, molt freqüent totes les èpoques de l'any.

Tan bon punt es detecta una picor intensa el primer que s'ha de fer és revisar tot el cap, començant per darrera de les orelles i el clatell. Hem d'utilitzar una pinta especial o llemenera per continuar per la resta del cabell. També facilitarà la revisió les locions desenredants amb vinagre o oli de l'arbre de te que ajudaran a que llisqui millor la pinta.

Si efectivament detectem els paràsits haurem de fer un tractament anti-polls al nen i, per prevenció, a tota la família. Podem utilitzar insecticides d'ús humà específics per a polls, com la permetrina o el malation. Existeixen, també, altres productes sense insecticides que deshidraten els polls o els ofeguen. Els productes naturals utilitzen barreges d'olis per ofegar els polls o oli de l'arbre de té que té un efecte paralitzador del poll i, a la vegada, es pot utilitzar també com a preventiu.

Picor al cap? Polls!!

TORNAR A NOT�CIES

608 07 61 13