Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13

Cos lleuger i menys quilos

Si per trobar-nos bé amb el nostre cos veiem que necessitem rebaixar pes i preparar-nos per portar roba més lleugera, tenim vàries opcions al nostre abast. El primer que hauríem de fer és una depuració de l'organisme perquè els greixos es puguin metabolitzar bé sense que s'acumulin i perquè puguem perdre l'excés de líquids. Les escarxofes, el boldo, el card marià, el té matxa, la cua de cavall, gingebre, dent de lleó o una combinació d'aquestes ens poden ajudar a fer-ho

Un cop hem depurat l'organisme i el tenim preparat podem seguir una dieta baixa en calories tenint en compte que sigui prou variada per no tenir carències de cap nutrient. No poden faltar proteïnes, vitamines, ni minerals. Per fer més efectiva la dieta, la podem reforçar amb cremadors de greixos, saciants, drenadors i bloquejadors de greixos i carbo-hidrats. El cafè verd, la garcinia, l'escarxofa, el chitosan, les l-carnitines, el fucus, l'espirulina... fan aquestes funcions.

Altres alternatives a la dieta personalitzada són les dietes proteïnades a base de preparats que es combinen amb menjar amb poques calories i que són molt efectives per perdre uns quants quilos seguint les pautes que indica la pròpia dieta.

Cos lleuger i menys quilos

TORNAR A NOT�CIES

608 07 61 13