Segueix-nos: facebook Twitter Google Plus

Whatsapp: 608 07 61 13

El Rescat de les Flors

La teràpia de les Flors de Bach és un tractament alternatiu que utilitza essències florals per tractar desequilibris emocionals que ens fan trobar malament i, en cas de persistir, poden causar malalties. Existeixen molts remeis florals per tractar pors, incerteses, preocupacions, obsessions... De tots ells, el més utilitzat és el Remei Rescat o Remei d'Urgència.

Com ens ajuden les Flors de Bach?

El Remei Rescat combina vàries essències florals i s'utilitza en situacions personals que produeixen estrès, nerviosisme, agitació emocional, angoixa o ansietat. També per situacions puntuals que ens poden alterar, com entrevistes de feina, parlar en públic, exàmens, reunions, competicions... Com no tenen efectes secundaris, les poden prendre els nens en les diferents etapes del creixement i a ajudar-los a superar les pors o situacions familiars o escolars adverses.

Per prendre el Remei Rescat es poden posar 4 o 5 gotes en un got amb una mica d'aigua o posar-les sota la llengua directament. Si es prefereix l'sprai, la pulverització també es fa sota la llengua.

El Rescat de les Flors

TORNAR A NOT�CIES

608 07 61 13