Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13

No t'oblidis dels peus!

Durícies, ulls de poll, clivelles, galindons... fan que la salut dels nostres peus se'n ressenteixi i no ens aportin benestar.

Com prevenir i tractar els peus:

Cal portar un calçat adequat i evitar que la pell dels peus s'assequi. Tal com fem amb la resta del cos, hem d'aplicar-no cremes específiques pels peus durant tot l'any, però sobre tot a l'estiu.
Si les durícies ja s'han format i parts dels peus estan resseques, rugoses i groguenques, podem fer un tractament de xoc utilitzant llimes elèctriques que rebaixaran les durícies de manera suau. Després podem aplicar mitjons hidratants durant la nit i cremes ulta-hidratants.
Un altre problema molest són les esquerdes al taló o clivelles que provoquen dolor i es poden infectar. En aquest cas es poden aplicar apòsits que protegeixen els talons, alleugereixen la pressió, hidraten i actuen com a una segona pell.
Per tractar els ulls de poll hem d'evitar la pressió del calçat sobre la zona afectada i aplicar apòsits amb àcid salicílic que estovaran la pell i afavoriran la seva desaparició.


 

No t'oblidis dels peus!

TORNAR A NOT�CIES

608 07 61 13