Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesHerboristeria Fitoteràpia › Pell-Cabell-Ungles

Sakaí arcilla verde

El fang és un element de la naturalesa que es caracteritza per el seu efecte d'absorció. Indicat per a cuidar la pell del cos. Té un efecte antiinflamatori. Cataplasmes i mascarilles pells grasses.

*100g
*380g

Més info

Silicea balsam 500ml

*Beneficis per a la pell:
Ajuda a hidratar el teixit dèrmic. Queda la pell més suau i amb un aspecte més jove, aporta nutrients a les cèl·lules de la pell i elimina les toxines i productes nocius i afavoreix la formació de fibres de teixit connectiu, de col·lagen i d'elastina.

*Beneficis per a les ungles:
Enforteix les ungles i els hi aporta nutrients. Per a poder veure l'influencia positiva del silici s'ha de fer el tractament entre 5 i 6 setmanes.

*Beneficis per als cabells:
Ajuda a tenir un cabell més fort, sà, brillant i voluminós. Aporta nutrients als cabells fins a les seves arrels, millora l'efectivitat, estructura l'aspecte del cabell.

Més info

Plameca Ona-Prim (Oli d'onagra)

Regulador hormonal. Indicat per síndrome pre-menstrual i efectes de la menopausa. Millora l'aspecte de la pell, cabell i ungles.

*110 càpsules
*200 càpsules
*500 càspules

Més info

Marnys Roll-on oli Arbre del Tè 10ml

Roll-on d'oli de l'arbre del tè, antisèptic,calmant i refrescant per a la pell.
Per tractar l'acnè, per picades d'insectes, com a preventiu de polls... Molts usos amb aplicador molt pràctic.

Més info

Pinisan Colàgen Redefine

Colàgen redefine ajuda a protegir les cèl·lules davant l'oxidació, a la formació normal del colàgen per al bon funcionament de la pell.

Més info

Eladiet Crema Arbol de Te

Per recuperar les pells d'irritacions, picors, picades. Adequat pel tractament de fongs i com a repel·lent d'insectes inclosos els polls.

Més info
  • 1