Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13

Infusions Romero 20 sobres

Utilitzat tradicionalment per a recuperar-se de les enfermetats respiratòries i transtorns digestius. Evita les males digestions, flatulències, acidesa...

  

Més info

Infusions Melisa 20 sobres

Utilitzat tradicionalment per inapetència, espasmes gastrointestinals, gasos, ansietat, insomni, hipertensió, migranya, asma, taquicàrdia, etc.

Més info

Infusions Manzanilla 20 sobres

Utilitzat tradicionalment per a la gastritis, ulcera gastroduodenal, colitis, espasmes gastrointestinals, inapetència, nàusees, digestions lentes, gasos, nerviosisme i insomni en nens.

Més info

Silicea balsam 500ml

*Beneficis per a la pell:
Ajuda a hidratar el teixit dèrmic. Queda la pell més suau i amb un aspecte més jove, aporta nutrients a les cèl·lules de la pell i elimina les toxines i productes nocius i afavoreix la formació de fibres de teixit connectiu, de col·lagen i d'elastina.

*Beneficis per a les ungles:
Enforteix les ungles i els hi aporta nutrients. Per a poder veure l'influencia positiva del silici s'ha de fer el tractament entre 5 i 6 setmanes.

*Beneficis per als cabells:
Ajuda a tenir un cabell més fort, sà, brillant i voluminós. Aporta nutrients als cabells fins a les seves arrels, millora l'efectivitat, estructura l'aspecte del cabell.

Més info

Pinisan Alcachofa 30capsules

Coneguda tradicionalment per les seves propietats fitoterapèutiques com ara: estimula la secreció de bilis per a facilitar la digestió, és diurètica i regeneradora de les cèl·lules hepàtiques.

Més info