Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesCosmètica natural › Cosmètica natural facial

Weleda rosa mosqueta crema hidratante 30ml

Crema de textura lleugera de ràpida absorció. Indicada per a pells normals i mixtes, allisa la pell i atenua els primers símptomes de l'edat. Té una funció contre la sequedat, estimula la fixació de l'aigua en la pell. Dinamitza la renovació cel·lular, deixant la pell suau i plena de vitalitat.

Més info

Armonía Aigua de Roses Tònic 200ml

L'aigua de Roses té unes propietats calmants, tonificants, relaxants i astringents. Proporciona un agradable frescor després de la neteja facial diaria o el bany, tonifica i refresca la pell i ajuda a eliminar les impureses de la pell.

Més info

Natysal BBCream Rosa Mosqueta FPS20 50ml

Crema a base d'oli pur de Rosa Mosqueta de primera premsada en fred, inspirada en les BB Creams (bàlsam hidratant per imperfeccions), té un efecte triple per la pell: hidrata, il·lumina i allisa i corregeix les imperfeccions. Aporta un toc de color natural instantani. Protegeix la pell dels efectes nocius del sol.

Més info

Natysal Línia de tractament Argan

L'oli d'Argan és hidratant, nutritiu, emolient, reafirmant, regenerador i antiarrugues, tonifica la pell aportant-li elasticitat i lluminositat. El pack conté: la crema natural d'Argan, el contorn d'ulls i l'oli concentrat nutritiu, hidratant i revitalitzant.

Més info

Armonía Aigua de Violetes Tònic 200ml

L'aigua de Violetes calma i relaxa les pells més sensibles i seques, l'acció de les Violetes sobre el cutis corregeix eficaçment  petites arrugues facials i reafirma els teixits, suprimint les petites vermellors de la pell.

Més info