Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesCosmètica natural › Cosmètica natural corporal

Weleda aceite regenerador de granada 100ml

 Antioxidant que regenera la pell intensivament, retardant els signes de l'envelliment cutani. Fragància femenina. Us diari, aplicar sobre la pell lleugerament humida fent un suau massatge fins a la seva total absorció.

Més info

Weleda crema de plantas medicinales 30ml

Crema que té un efecte reparador intens, per a les zones del cos on la pell està seca, irritada o hi ha esquerdes a la pell. Prepara la pell de les mans, peus, colzes, i llavis ressecs. Alleugereix les irritacions, ferides menors i molèsties provocades per a les picades d'insectes o de depilació. També ajuda i prevé de les esquerdes del pit durant la lactància. Recomanat com a after-sun en les zones exposades al sol. Aplicar a la zona afectada fent un suau massatge fins a la seva total absorció.

Més info

Weleda desodorante de citrus 100ml

Ajuda a prevenir i neutralitzar eficaçment les olors corporals desagradables causats per el desenvolupament bacterià. La seva fragància cítrica proporciona frescor i benestar immediat. Ideal per a dones i homes. No aplicar després de la depilació. Sense sals d'alumini. 8 hores d'eficàcia.

Més info

Weleda desodorante de rosa 100ml

Ajuda a prevenir i neutralitzar eficaçment les olors corporals desagradables causades per el desenvolupament bacterià. Especialment indicat per a les dones gràcies als seus aromes de rosa. No aplicar després de la depilació. Sense sals d'alumini. 8 hores d'eficàcia.

Més info

Weleda desodorante de salvia 100ml

Ajuda a prevenir i neutralitzar eficaçment les olors corporals desagradables causats per el desenvolupament bacterià. La seva intensa nota d'herbes el converteix en el perfecte aliat de l'home.
No aplicar després de la depilació. Sense sals d'alumini. 8 hores d'eficàcia.

Més info