Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesCosmètica natural › Rosa Mosqueta

Weleda rosa mosqueta crema hidratante 30ml

Crema de textura lleugera de ràpida absorció. Indicada per a pells normals i mixtes, allisa la pell i atenua els primers símptomes de l'edat. Té una funció contre la sequedat, estimula la fixació de l'aigua en la pell. Dinamitza la renovació cel·lular, deixant la pell suau i plena de vitalitat.

Més info

Weleda aceite corporal de rosa mosqueta 100ml

 Tractament revitalitzant i embellidor amb aroma floral. Manté la tonicitat de la pell i la deixa flexible i vellutada (“aterciopelada”). Ús diari, aplicar sobre la pell lleugerament humida fent un suau massatge fins a la total absorció.

Més info

Weleda llet corporal rosa mosqueta

Weleda és un referent en cosmètica natural i bio certificada. La llet es presenta amb dosificador 'airless' que impedeix que la crema s'oxidi i perdi propietats, i amb nous components i fragàncies.

               La llet corporal d'oli de rosa mosqueta, està indicada per a pells normals a seques. Deixa la pell suau i ajuda a mantenir la seva elasticitat.
 

Més info

Natysal BBCream Rosa Mosqueta FPS20 50ml

Crema a base d'oli pur de Rosa Mosqueta de primera premsada en fred, inspirada en les BB Creams (bàlsam hidratant per imperfeccions), té un efecte triple per la pell: hidrata, il·lumina i allisa i corregeix les imperfeccions. Aporta un toc de color natural instantani. Protegeix la pell dels efectes nocius del sol.

Més info

Natysal Aceite Rosa Mosqueta 15 ml

Tractament regenerador de la pell en casos d'estries, taques i arrugues. El seu poder regenerador es deu al seu alt contingut en àcids grassos i nutrients. Aplicar unes gotes directament sobre la zona a tractar, fer un massatge fins a la seva total absorció. També es pot afegir unes gotes a la crema habitual per a potenciar la seva activitat regeneradora.

Més info